Expres Menu Jelenie ragú - 2 porcie
Kód tovaru: | 60061 |
Výrobca: | EXPRES MENU |
Dostupnosť: | u dodávateľa |
Dodanie tovaru: | Kedy budem mať tovar doma? |
Kategória: | Dvojporciové jedlá |
Opýtajte sa predavača | |
Zdieľať na Facebooku | |
Quatro kalkulačka | Výpočet ceny na splátky |
Expres Menu Jelenie ragú
Kvalitné hotové jedlá bez konzervantov a lepku od českej rodinnej firmy Expres Menu z podhoria Krkonôš, ktoré šetria váš čas aj peniaze.
Jelenie mäso dusené na červenom víne s koreňovou zeleninou.
Dochutené divokým korením a ríbezľovou marmeládou, ktorá dodáva omáčke sladkokyslú sviežu chuť.
Nestíhate a chcete sa zdravo najesť?
Stačí zohriať a za 3 až 5 minút máte k dispozícii kvalitné a chutné jedlo!!
Vyrobené z čerstvých surovín, bez lepku, konzervantov, umelých dochucovadiel a farbív!
Môžete dlhodobo skladovať pri izbovej teplote, jedlo nemusí byť v chladničke!
Balenie: 600g
Trvanlivosť: až 10 rokov
Cieľom rodinnej firmy Expres Menu je prinášať zákazníkom radosť z jej produktov.
Všetky výrobky sú výsledkom práce jej kuchárov, ktorí ručne pripravujú každý výrobok. Nevyužívajú žiadnu strojovú výrobnú linku.
Trvanlivosť jedla zabezpečuje špeciálny obal a nová patentovaná technológia CTP - kontinuálny tepelný proces.
Zloženie:
jelenie mäso (33 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák), červené víno, paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), cibuľa, repkový olej, ryžová múka, kukuričná múka, ríbezľový lekvár (ríbezle, cukor, pektín), cukor, citrón, soľ kamenná, divoké korenie.
Spôsob prípravy:
Produkty Expres Menu sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
- vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier
- vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
- preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min. v mikrovlnnej rúre.
Kvalitné mäso od českých farmárov
Základom dobrého jedla je čerstvé kvalitné mäso, a preto napríklad u hovädzieho mäsa používame len mäso z mladých býkov, u ktorého máme vždy doklad jeho pôvode.
Mäso nakupujeme od českých dodávateľov.
Ručne spracované suroviny
Každý deň ráno vozia dodávatelia čerstvé suroviny, ktoré sa okamžite spracujú k ďalšej tepelnej úprave.
Mäso sa pripravuje v konvektomatoch v pare, omáčky sa pripravujú osobitne tak, že ako základ sa orestuje cibuľa na oleji v panvici, potom sa základ preloží do parného kotla, pridajú sa ďalšie suroviny podľa receptúry a zaleje sa ťahaným mäsovým vývarom.
Zdravé suroviny
Našou hlavnou zásadou pri príprave pokrmov je použitie kvalitných surovín bez konzervantov, prídavných látok a stabilizátorov.
Preto sa používa napr. kyslá kapusta priao od výrobcu, sterilizované uhorky bez umelých sladidiel a údeniny bez rýchlosolí a lepku.
100% bez lepku
K výrobe produktov Expres Menu sú používané len prirodzene bezlepkové suroviny, čo požaduje aj od našich dodávateľov.
Aby bola úplná istota, výrobky sa testujú v špeciálnom laboratóriu.
EXPRES MENU
Ako naše produkty varíme
Všetko už začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
Každé poctivé varenie začína výberom kvalitných surovín.
Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady (konzervanty, rychlosoli, umelé sladidlá, stabilizátory, farbivá a pod.).
To samozrejme musí platiť aj pre suroviny, ktoré do našich jedál dávame, preto si napríklad nechávame vyrábať údeniny tradičným spôsobom od lokálnych mäsiarov. Kúpiť dnes klobásu, v ktorej by nebola rýchlosoľ a lepok, je prakticky nemožné.
Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
Maximálne využívame lokálnych dodávateľov a vďaka trvanlivosti môžeme variť jedlá sezónne, kedy sú dané suroviny čerstvo zozbierané.
Na ekológiu sme mysleli aj pri voľbe balení.
Jedlá sú zabalené v inovatívnom viacvrstvovom bariérovom vrecku.
Tento obal má počas životného cyklu produktu výrazne nižšie emisie CO2 v porovnaní so sklenenou alebo plechovou nádobou.
Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Suroviny nakupujeme iba od dodávateľov, ktorí v tomto smere zdieľajú naše hodnoty. Napríklad klietkové chovy sliepok majú u nás červenú.
Pri varení nerobíme žiadnu mágiu
Produkty varíme tak, ako by ich varili naše staré mamy.
V kuchyni nepoužívame nič, čo by ste nenašli v každej domácnosti.
Napríklad základom našich omáčok sú cez noc ťahané vývary.
Zeleninu restujeme iba na za studena lisovanom oleji.
Na mäso používame zdravšie pečenie v pare.
Nikdy nepoužívame dochucovadlá a koreniace zmesi.
Pre bezlepkové zahusťovanie sme si vytvorili vlastnú zmes kukuričnej a ryžovej múky. Múka je lepšie stráviteľná, menej kalorická a výsledok nie je rozpoznateľný od použitia pšeničnej múky.
Hoci technologicky inovujeme, pilierom nášho varenia sú stále ľudia, na ktorých si zakladáme. Väčšina nášho personálu je s nami dlhé roky.
Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich pokrmoch - museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces.
Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení.
V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.
Je tu ešte jedna vec:
Dnešný spôsob stravovania, ktorý obsahuje veľký podiel chemicky upravených produktov, vedie k prekysleniu nášho organizmu.
Táto kyslosť má negatívny vplyv ak na náš organizmus, tak aj na chuť pokrmov.
Preto v našich produktoch používame takzvanú živú vodu.
Vďaka jej zásaditosti môžeme používať o 30 %menej soli a o 20% menej korenia bez toho, aby sme akokoľvek ovplyvnili výslednú chuť.
Kvalitné hotové jedlá bez konzervantov a lepku od českej rodinnej firmy Expres Menu z podhoria Krkonôš, ktoré šetria váš čas aj peniaze.
Jelenie mäso dusené na červenom víne s koreňovou zeleninou.
Dochutené divokým korením a ríbezľovou marmeládou, ktorá dodáva omáčke sladkokyslú sviežu chuť.
Nestíhate a chcete sa zdravo najesť?
Stačí zohriať a za 3 až 5 minút máte k dispozícii kvalitné a chutné jedlo!!
Vyrobené z čerstvých surovín, bez lepku, konzervantov, umelých dochucovadiel a farbív!
Môžete dlhodobo skladovať pri izbovej teplote, jedlo nemusí byť v chladničke!
Balenie: 600g
Trvanlivosť: až 10 rokov
Cieľom rodinnej firmy Expres Menu je prinášať zákazníkom radosť z jej produktov.
Všetky výrobky sú výsledkom práce jej kuchárov, ktorí ručne pripravujú každý výrobok. Nevyužívajú žiadnu strojovú výrobnú linku.
Trvanlivosť jedla zabezpečuje špeciálny obal a nová patentovaná technológia CTP - kontinuálny tepelný proces.
Zloženie:
jelenie mäso (33 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák), červené víno, paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), cibuľa, repkový olej, ryžová múka, kukuričná múka, ríbezľový lekvár (ríbezle, cukor, pektín), cukor, citrón, soľ kamenná, divoké korenie.
Spôsob prípravy:
Produkty Expres Menu sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
- vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier
- vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
- preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min. v mikrovlnnej rúre.
Kvalitné mäso od českých farmárov
Základom dobrého jedla je čerstvé kvalitné mäso, a preto napríklad u hovädzieho mäsa používame len mäso z mladých býkov, u ktorého máme vždy doklad jeho pôvode.
Mäso nakupujeme od českých dodávateľov.
Ručne spracované suroviny
Každý deň ráno vozia dodávatelia čerstvé suroviny, ktoré sa okamžite spracujú k ďalšej tepelnej úprave.
Mäso sa pripravuje v konvektomatoch v pare, omáčky sa pripravujú osobitne tak, že ako základ sa orestuje cibuľa na oleji v panvici, potom sa základ preloží do parného kotla, pridajú sa ďalšie suroviny podľa receptúry a zaleje sa ťahaným mäsovým vývarom.
Zdravé suroviny
Našou hlavnou zásadou pri príprave pokrmov je použitie kvalitných surovín bez konzervantov, prídavných látok a stabilizátorov.
Preto sa používa napr. kyslá kapusta priao od výrobcu, sterilizované uhorky bez umelých sladidiel a údeniny bez rýchlosolí a lepku.
100% bez lepku
K výrobe produktov Expres Menu sú používané len prirodzene bezlepkové suroviny, čo požaduje aj od našich dodávateľov.
Aby bola úplná istota, výrobky sa testujú v špeciálnom laboratóriu.
EXPRES MENU
Ako naše produkty varíme
Všetko už začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
Každé poctivé varenie začína výberom kvalitných surovín.
Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady (konzervanty, rychlosoli, umelé sladidlá, stabilizátory, farbivá a pod.).
To samozrejme musí platiť aj pre suroviny, ktoré do našich jedál dávame, preto si napríklad nechávame vyrábať údeniny tradičným spôsobom od lokálnych mäsiarov. Kúpiť dnes klobásu, v ktorej by nebola rýchlosoľ a lepok, je prakticky nemožné.
Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
Maximálne využívame lokálnych dodávateľov a vďaka trvanlivosti môžeme variť jedlá sezónne, kedy sú dané suroviny čerstvo zozbierané.
Na ekológiu sme mysleli aj pri voľbe balení.
Jedlá sú zabalené v inovatívnom viacvrstvovom bariérovom vrecku.
Tento obal má počas životného cyklu produktu výrazne nižšie emisie CO2 v porovnaní so sklenenou alebo plechovou nádobou.
Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Suroviny nakupujeme iba od dodávateľov, ktorí v tomto smere zdieľajú naše hodnoty. Napríklad klietkové chovy sliepok majú u nás červenú.
Pri varení nerobíme žiadnu mágiu
Produkty varíme tak, ako by ich varili naše staré mamy.
V kuchyni nepoužívame nič, čo by ste nenašli v každej domácnosti.
Napríklad základom našich omáčok sú cez noc ťahané vývary.
Zeleninu restujeme iba na za studena lisovanom oleji.
Na mäso používame zdravšie pečenie v pare.
Nikdy nepoužívame dochucovadlá a koreniace zmesi.
Pre bezlepkové zahusťovanie sme si vytvorili vlastnú zmes kukuričnej a ryžovej múky. Múka je lepšie stráviteľná, menej kalorická a výsledok nie je rozpoznateľný od použitia pšeničnej múky.
Hoci technologicky inovujeme, pilierom nášho varenia sú stále ľudia, na ktorých si zakladáme. Väčšina nášho personálu je s nami dlhé roky.
Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich pokrmoch - museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces.
Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení.
V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.
Je tu ešte jedna vec:
Dnešný spôsob stravovania, ktorý obsahuje veľký podiel chemicky upravených produktov, vedie k prekysleniu nášho organizmu.
Táto kyslosť má negatívny vplyv ak na náš organizmus, tak aj na chuť pokrmov.
Preto v našich produktoch používame takzvanú živú vodu.
Vďaka jej zásaditosti môžeme používať o 30 %menej soli a o 20% menej korenia bez toho, aby sme akokoľvek ovplyvnili výslednú chuť.