Telefonické objednávky:
0903 569 009, 0908 735 361
Po-Pia: 09:00-17:00
Rybárik, rybárske potreby - Chytáme ryby s Vami ...
položiek: 0
celková cena: 0,00 €

Expres Menu KM Rozlietaný vtáčik s ryžou
ÚvodnáHotové jedláKomplet Menu → Expres Menu KM Rozlietaný vtáčik s ryžou
Expres Menu KM Rozlietaný vtáčik s ryžou
Expres Menu KM Rozlietaný vtáčik s ryžou Expres Menu KM Rozlietaný vtáčik s ryžou Expres Menu KM Rozlietaný vtáčik s ryžou Expres Menu KM Rozlietaný vtáčik s ryžou
Kód tovaru: 60062.
Výrobca: EXPRES MENU
Dostupnosť: skladom
Dodanie tovaru: Kedy budem mať tovar doma?
Kategória: Komplet Menu
Otázka Opýtajte sa predavača
Facebook Zdieľať na Facebooku
Quatro kalkulačka Výpočet ceny na splátky
 
Cena: 7,10 €

Počet kusov:
Expres Menu Komplet menu Rozlietaný vtáčik s ryžou

Kvalitné hotové jedlá bez konzervantov a lepku od českej rodinnej firmy Expres Menu z podhoria Krkonôš, ktoré šetria váš čas aj peniaze.
Krehké rezance hovädzieho mäsa s uhorkou, vajíčkom a údenou slaninkou, s jemnou omáčkou z tiahnutého vývaru, cibule a čierneho korenia.
Prílohou je ryža parboiled.
Komplet Menu je hotové jedlo s prílohou v dvoch vrecúškach.
Nestíhate a chcete sa zdravo najesť?
Stačí zohriať a za 3 až 5 minút máte k dispozícii kvalitné a chutné jedlo!!
Vyrobené z čerstvých surovín, bez lepku, konzervantov, umelých dochucovadiel a farbív!
Môžete dlhodobo skladovať pri izbovej teplote, jedlo nemusí byť v chladničke!

Balenie: 500g
Trvanlivosť: 2 roky
Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C.
Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.

Cieľom rodinnej firmy Expres Menu je prinášať zákazníkom radosť z jej produktov.
Všetky výrobky sú výsledkom práce jej kuchárov, ktorí ručne pripravujú každý výrobok. Nevyužívajú žiadnu strojovú výrobnú linku.
Trvanlivosť jedla zabezpečuje špeciálny obal a nová patentovaná technológia CTP - kontinuálny tepelný proces.

Zloženie:
ryža parboiled (40 %), hovädzie mäso zadné (24 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), cibuľa, uhroky sterilizované (uhorky, voda, ocot kvasný, soľ, koreninový výťažok, horčičné semienko), vajcia, údená slanina (bravčová masť), ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, soľ kamenná, horčica (pitná voda, horčičné semienko, ocot kvasný, cukor, soľ, kurkuma, korenie extrakt), čierne korenie.

Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať.
2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty.
3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.

Spôsob prípravy:
Produkty Expres Menu sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.

Kvalitné mäso od českých farmárov
Základom dobrého jedla je čerstvé kvalitné mäso, a preto napríklad u hovädzieho mäsa používame len mäso z mladých býkov, u ktorého máme vždy doklad jeho pôvode.
Mäso nakupujeme od českých dodávateľov.

Ručne spracované suroviny
Každý deň ráno vozia dodávatelia čerstvé suroviny, ktoré sa okamžite spracujú k ďalšej tepelnej úprave.
Mäso sa pripravuje v konvektomatoch v pare, omáčky sa pripravujú osobitne tak, že ako základ sa orestuje cibuľa na oleji v panvici, potom sa základ preloží do parného kotla, pridajú sa ďalšie suroviny podľa receptúry a zaleje sa ťahaným mäsovým vývarom.

Zdravé suroviny
Našou hlavnou zásadou pri príprave pokrmov je použitie kvalitných surovín bez konzervantov, prídavných látok a stabilizátorov.
Preto sa používa napr. kyslá kapusta priao od výrobcu, sterilizované uhorky bez umelých sladidiel a údeniny bez rýchlosolí a lepku.

100% bez lepku
K výrobe produktov Expres Menu sú používané len prirodzene bezlepkové suroviny, čo požaduje aj od našich dodávateľov.
Aby bola úplná istota, výrobky sa testujú v špeciálnom laboratóriu.

EXPRES MENU

Ako naše produkty varíme

Všetko už začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
Každé poctivé varenie začína výberom kvalitných surovín.
Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady (konzervanty, rychlosoli, umelé sladidlá, stabilizátory, farbivá a pod.).
To samozrejme musí platiť aj pre suroviny, ktoré do našich jedál dávame, preto si napríklad nechávame vyrábať údeniny tradičným spôsobom od lokálnych mäsiarov. Kúpiť dnes klobásu, v ktorej by nebola rýchlosoľ a lepok, je prakticky nemožné.

Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
Maximálne využívame lokálnych dodávateľov a vďaka trvanlivosti môžeme variť jedlá sezónne, kedy sú dané suroviny čerstvo zozbierané.
Na ekológiu sme mysleli aj pri voľbe balení.
Jedlá sú zabalené v inovatívnom viacvrstvovom bariérovom vrecku.
Tento obal má počas životného cyklu produktu výrazne nižšie emisie CO2 v porovnaní so sklenenou alebo plechovou nádobou.

Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Suroviny nakupujeme iba od dodávateľov, ktorí v tomto smere zdieľajú naše hodnoty. Napríklad klietkové chovy sliepok majú u nás červenú.

Pri varení nerobíme žiadnu mágiu
Produkty varíme tak, ako by ich varili naše staré mamy.
V kuchyni nepoužívame nič, čo by ste nenašli v každej domácnosti.

Napríklad základom našich omáčok sú cez noc ťahané vývary.
Zeleninu restujeme iba na za studena lisovanom oleji.
Na mäso používame zdravšie pečenie v pare.
Nikdy nepoužívame dochucovadlá a koreniace zmesi.
Pre bezlepkové zahusťovanie sme si vytvorili vlastnú zmes kukuričnej a ryžovej múky. Múka je lepšie stráviteľná, menej kalorická a výsledok nie je rozpoznateľný od použitia pšeničnej múky.

Hoci technologicky inovujeme, pilierom nášho varenia sú stále ľudia, na ktorých si zakladáme. Väčšina nášho personálu je s nami dlhé roky.

Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich pokrmoch - museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces.
Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.

Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení.
V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.

Je tu ešte jedna vec:
Dnešný spôsob stravovania, ktorý obsahuje veľký podiel chemicky upravených produktov, vedie k prekysleniu nášho organizmu.
Táto kyslosť má negatívny vplyv ak na náš organizmus, tak aj na chuť pokrmov.
Preto v našich produktoch používame takzvanú živú vodu.
Vďaka jej zásaditosti môžeme používať o 30 %menej soli a o 20% menej korenia bez toho, aby sme akokoľvek ovplyvnili výslednú chuť.


«« späť

Expres Menu KM Rozlietaný vtáčik s ryžou

Ihneď k odberu alebo odoslaniu.

Expres Menu KM Rozlietaný vtáčik s ryžou

Ihneď k odberu alebo odoslaniu.

Expres Menu KM Rozlietaný vtáčik s ryžou

u dodávateľa

Informácia o dostupnosti tovaru u dodávateľa (v externom sklade) - táto informácia automaticky neznamená, že produkt nie je dostupný.
Takto označené produkty si môžete objednať rovnako ako produkty označené skladom.
Tieto produkty majú iba dlhšiu dodaciu dobu.
Skladovú dostupnosť tohto produktu však musíme preveriť, keďže informácie o stave externého skladu sa neustále menia a sú aktualizované maximálne 1x denne.
Ak si objednáte tento produkt budeme Vás samozrejme vždy informovať o termíne dodania telefonicky alebo e-mailom.

Rýchla odpoveď na Vašu otázku: Kedy budem mať tovar doma?

Facebook icon