Expres Menu KM Bravčové mäso na šampiňónoch s cestovinou
Kód tovaru: | 65891 |
Výrobca: | EXPRES MENU |
Dostupnosť: | u dodávateľa |
Dodanie tovaru: | Kedy budem mať tovar doma? |
Kategória: | Komplet Menu |
Opýtajte sa predavača | |
Zdieľať na Facebooku | |
Quatro kalkulačka | Výpočet ceny na splátky |
Expres Menu Komplet menu Bravčové mäso na šampiňónoch s cestovinou
Kvalitné hotové jedlá bez konzervantov a lepku od českej rodinnej firmy Expres Menu z podhoria Krkonôš, ktoré šetria váš čas aj peniaze.
Chudé kúsky bravčového pliecka v krémovej omáčke s čerstvými šampiňónmi, zjemnené smotanou a maslom.
Prílohou sú ryžové fusilli (vretená).
Komplet Menu je hotové jedlo s prílohou v dvoch vrecúškach.
Nestíhate a chcete sa zdravo najesť?
Stačí zohriať a za 3 až 5 minút máte k dispozícii kvalitné a chutné jedlo!!
Vyrobené z čerstvých surovín, bez lepku, konzervantov, umelých dochucovadiel a farbív!
Môžete dlhodobo skladovať pri izbovej teplote, jedlo nemusí byť v chladničke!
Prílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.
Balenie: 500g
Trvanlivosť: 2 roky
Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C.
Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Cieľom rodinnej firmy Expres Menu je prinášať zákazníkom radosť z jej produktov.
Všetky výrobky sú výsledkom práce jej kuchárov, ktorí ručne pripravujú každý výrobok. Nevyužívajú žiadnu strojovú výrobnú linku.
Trvanlivosť jedla zabezpečuje špeciálny obal a nová patentovaná technológia CTP - kontinuálny tepelný proces.
Zloženie:
cestoviny (40 %) (ryžová múka, tapiokový škrob, soľ, kurkuma), bravčové pliecko (24 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), šampiňóny (6,4 %), mlieko, cibuľa, smotana, maslo, ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, soľ kamenná, rasca.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať.
2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty.
3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Spôsob prípravy:
Produkty Expres Menu sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Kvalitné mäso od českých farmárov
Základom dobrého jedla je čerstvé kvalitné mäso, a preto napríklad u hovädzieho mäsa používame len mäso z mladých býkov, u ktorého máme vždy doklad jeho pôvode.
Mäso nakupujeme od českých dodávateľov.
Ručne spracované suroviny
Každý deň ráno vozia dodávatelia čerstvé suroviny, ktoré sa okamžite spracujú k ďalšej tepelnej úprave.
Mäso sa pripravuje v konvektomatoch v pare, omáčky sa pripravujú osobitne tak, že ako základ sa orestuje cibuľa na oleji v panvici, potom sa základ preloží do parného kotla, pridajú sa ďalšie suroviny podľa receptúry a zaleje sa ťahaným mäsovým vývarom.
Zdravé suroviny
Našou hlavnou zásadou pri príprave pokrmov je použitie kvalitných surovín bez konzervantov, prídavných látok a stabilizátorov.
Preto sa používa napr. kyslá kapusta priao od výrobcu, sterilizované uhorky bez umelých sladidiel a údeniny bez rýchlosolí a lepku.
100% bez lepku
K výrobe produktov Expres Menu sú používané len prirodzene bezlepkové suroviny, čo požaduje aj od našich dodávateľov.
Aby bola úplná istota, výrobky sa testujú v špeciálnom laboratóriu.
EXPRES MENU
Ako naše produkty varíme
Všetko už začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
Každé poctivé varenie začína výberom kvalitných surovín.
Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady (konzervanty, rychlosoli, umelé sladidlá, stabilizátory, farbivá a pod.).
To samozrejme musí platiť aj pre suroviny, ktoré do našich jedál dávame, preto si napríklad nechávame vyrábať údeniny tradičným spôsobom od lokálnych mäsiarov. Kúpiť dnes klobásu, v ktorej by nebola rýchlosoľ a lepok, je prakticky nemožné.
Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
Maximálne využívame lokálnych dodávateľov a vďaka trvanlivosti môžeme variť jedlá sezónne, kedy sú dané suroviny čerstvo zozbierané.
Na ekológiu sme mysleli aj pri voľbe balení.
Jedlá sú zabalené v inovatívnom viacvrstvovom bariérovom vrecku.
Tento obal má počas životného cyklu produktu výrazne nižšie emisie CO2 v porovnaní so sklenenou alebo plechovou nádobou.
Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Suroviny nakupujeme iba od dodávateľov, ktorí v tomto smere zdieľajú naše hodnoty. Napríklad klietkové chovy sliepok majú u nás červenú.
Pri varení nerobíme žiadnu mágiu
Produkty varíme tak, ako by ich varili naše staré mamy.
V kuchyni nepoužívame nič, čo by ste nenašli v každej domácnosti.
Napríklad základom našich omáčok sú cez noc ťahané vývary.
Zeleninu restujeme iba na za studena lisovanom oleji.
Na mäso používame zdravšie pečenie v pare.
Nikdy nepoužívame dochucovadlá a koreniace zmesi.
Pre bezlepkové zahusťovanie sme si vytvorili vlastnú zmes kukuričnej a ryžovej múky. Múka je lepšie stráviteľná, menej kalorická a výsledok nie je rozpoznateľný od použitia pšeničnej múky.
Hoci technologicky inovujeme, pilierom nášho varenia sú stále ľudia, na ktorých si zakladáme. Väčšina nášho personálu je s nami dlhé roky.
Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich pokrmoch - museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces.
Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení.
V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.
Je tu ešte jedna vec:
Dnešný spôsob stravovania, ktorý obsahuje veľký podiel chemicky upravených produktov, vedie k prekysleniu nášho organizmu.
Táto kyslosť má negatívny vplyv ak na náš organizmus, tak aj na chuť pokrmov.
Preto v našich produktoch používame takzvanú živú vodu.
Vďaka jej zásaditosti môžeme používať o 30 %menej soli a o 20% menej korenia bez toho, aby sme akokoľvek ovplyvnili výslednú chuť.
Kvalitné hotové jedlá bez konzervantov a lepku od českej rodinnej firmy Expres Menu z podhoria Krkonôš, ktoré šetria váš čas aj peniaze.
Chudé kúsky bravčového pliecka v krémovej omáčke s čerstvými šampiňónmi, zjemnené smotanou a maslom.
Prílohou sú ryžové fusilli (vretená).
Komplet Menu je hotové jedlo s prílohou v dvoch vrecúškach.
Nestíhate a chcete sa zdravo najesť?
Stačí zohriať a za 3 až 5 minút máte k dispozícii kvalitné a chutné jedlo!!
Vyrobené z čerstvých surovín, bez lepku, konzervantov, umelých dochucovadiel a farbív!
Môžete dlhodobo skladovať pri izbovej teplote, jedlo nemusí byť v chladničke!
Prílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.
Balenie: 500g
Trvanlivosť: 2 roky
Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C.
Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Cieľom rodinnej firmy Expres Menu je prinášať zákazníkom radosť z jej produktov.
Všetky výrobky sú výsledkom práce jej kuchárov, ktorí ručne pripravujú každý výrobok. Nevyužívajú žiadnu strojovú výrobnú linku.
Trvanlivosť jedla zabezpečuje špeciálny obal a nová patentovaná technológia CTP - kontinuálny tepelný proces.
Zloženie:
cestoviny (40 %) (ryžová múka, tapiokový škrob, soľ, kurkuma), bravčové pliecko (24 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), šampiňóny (6,4 %), mlieko, cibuľa, smotana, maslo, ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, soľ kamenná, rasca.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať.
2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty.
3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Spôsob prípravy:
Produkty Expres Menu sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Kvalitné mäso od českých farmárov
Základom dobrého jedla je čerstvé kvalitné mäso, a preto napríklad u hovädzieho mäsa používame len mäso z mladých býkov, u ktorého máme vždy doklad jeho pôvode.
Mäso nakupujeme od českých dodávateľov.
Ručne spracované suroviny
Každý deň ráno vozia dodávatelia čerstvé suroviny, ktoré sa okamžite spracujú k ďalšej tepelnej úprave.
Mäso sa pripravuje v konvektomatoch v pare, omáčky sa pripravujú osobitne tak, že ako základ sa orestuje cibuľa na oleji v panvici, potom sa základ preloží do parného kotla, pridajú sa ďalšie suroviny podľa receptúry a zaleje sa ťahaným mäsovým vývarom.
Zdravé suroviny
Našou hlavnou zásadou pri príprave pokrmov je použitie kvalitných surovín bez konzervantov, prídavných látok a stabilizátorov.
Preto sa používa napr. kyslá kapusta priao od výrobcu, sterilizované uhorky bez umelých sladidiel a údeniny bez rýchlosolí a lepku.
100% bez lepku
K výrobe produktov Expres Menu sú používané len prirodzene bezlepkové suroviny, čo požaduje aj od našich dodávateľov.
Aby bola úplná istota, výrobky sa testujú v špeciálnom laboratóriu.
EXPRES MENU
Ako naše produkty varíme
Všetko už začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
Každé poctivé varenie začína výberom kvalitných surovín.
Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady (konzervanty, rychlosoli, umelé sladidlá, stabilizátory, farbivá a pod.).
To samozrejme musí platiť aj pre suroviny, ktoré do našich jedál dávame, preto si napríklad nechávame vyrábať údeniny tradičným spôsobom od lokálnych mäsiarov. Kúpiť dnes klobásu, v ktorej by nebola rýchlosoľ a lepok, je prakticky nemožné.
Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
Maximálne využívame lokálnych dodávateľov a vďaka trvanlivosti môžeme variť jedlá sezónne, kedy sú dané suroviny čerstvo zozbierané.
Na ekológiu sme mysleli aj pri voľbe balení.
Jedlá sú zabalené v inovatívnom viacvrstvovom bariérovom vrecku.
Tento obal má počas životného cyklu produktu výrazne nižšie emisie CO2 v porovnaní so sklenenou alebo plechovou nádobou.
Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Suroviny nakupujeme iba od dodávateľov, ktorí v tomto smere zdieľajú naše hodnoty. Napríklad klietkové chovy sliepok majú u nás červenú.
Pri varení nerobíme žiadnu mágiu
Produkty varíme tak, ako by ich varili naše staré mamy.
V kuchyni nepoužívame nič, čo by ste nenašli v každej domácnosti.
Napríklad základom našich omáčok sú cez noc ťahané vývary.
Zeleninu restujeme iba na za studena lisovanom oleji.
Na mäso používame zdravšie pečenie v pare.
Nikdy nepoužívame dochucovadlá a koreniace zmesi.
Pre bezlepkové zahusťovanie sme si vytvorili vlastnú zmes kukuričnej a ryžovej múky. Múka je lepšie stráviteľná, menej kalorická a výsledok nie je rozpoznateľný od použitia pšeničnej múky.
Hoci technologicky inovujeme, pilierom nášho varenia sú stále ľudia, na ktorých si zakladáme. Väčšina nášho personálu je s nami dlhé roky.
Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich pokrmoch - museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces.
Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení.
V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.
Je tu ešte jedna vec:
Dnešný spôsob stravovania, ktorý obsahuje veľký podiel chemicky upravených produktov, vedie k prekysleniu nášho organizmu.
Táto kyslosť má negatívny vplyv ak na náš organizmus, tak aj na chuť pokrmov.
Preto v našich produktoch používame takzvanú živú vodu.
Vďaka jej zásaditosti môžeme používať o 30 %menej soli a o 20% menej korenia bez toho, aby sme akokoľvek ovplyvnili výslednú chuť.