Tigrí orech MIX 6-15mm - suchý
Kód tovaru: | 5791 |
Výrobca: | STR |
Dostupnosť: | u dodávateľa |
Dodanie tovaru: | Kedy budem mať tovar doma? |
Kategória: | Partikel |
Opýtajte sa predavača | |
Zdieľať na Facebooku | |
Quatro kalkulačka | Výpočet ceny na splátky |
Cena za 1 kg!!
Tigrí Orech MIX, veľkosť 6-15mm, suchý
Originálny španielsky tigrí orech je dlhoročne odskúšaná návnada a nástraha selektujúca hlavne väčšie kaprovité ryby a je neoddeliteľnou súčasťou modernej kapráriny. Možnosť použitia vcelku alebo drvený.
Varianta MIX je prakticky zmes viacerých veľkostí zŕn ( mini, standard, large).
Príprava:
Pred namočením tigrí orech poriadne niekoľkokrát premyjeme čistou vodu. Tigrí orech namočíme na 24 až 48 hodín. Môžeme pridať arómu, soľ, cukor alebo iné sladidlo napr. melasu, posilovače.
Tigrí orech čiastočne do seba natiahne vodu a trochu naberie na objeme, stane sa chrumkavý. Privedieme ho do varu a varíme na miernom ohni cca 30 minút. Po odstavení ho necháme vo vode, v ktorej sme ho varili vychladnúť. Orech začne postupne fermentovať a z vody vznikne hustý rôsol, naberie svoju plnú veľkosť, napne sa. Nafermentovaný tigrí orech je pripravený na lov alebo zákrm. V tomto stave nám vydrží vždy dlhšiu dobu a nemusíme mať strach, že sa pokazí. Samozrejme nie je dobré ak by sme ho skladovali na slnku alebo v teple. Ak vidíte, že fermentácia už prebieha je dobre ho skladovať v chlade, môžete si ho aj nasáčkovať a zamraziť. Dobré pre dlhšie skladovanie je držať orech v nádobe s minimom vzduchu, tzn. použiť zatvárateľnú nádobu a snažiť sa ju naplniť skoro do plna.
Vždy dbajte nato aby ste išli do vedra s orechom čistou lopatkou, zamedzíte tak tomu, aby sa zo zdravého kvasenia / fermentácie/ stalo rýchle splesnenie.
Kapry tigrí orech milujú!!
Tigrí Orech MIX, veľkosť 6-15mm, suchý
Originálny španielsky tigrí orech je dlhoročne odskúšaná návnada a nástraha selektujúca hlavne väčšie kaprovité ryby a je neoddeliteľnou súčasťou modernej kapráriny. Možnosť použitia vcelku alebo drvený.
Varianta MIX je prakticky zmes viacerých veľkostí zŕn ( mini, standard, large).
Príprava:
Pred namočením tigrí orech poriadne niekoľkokrát premyjeme čistou vodu. Tigrí orech namočíme na 24 až 48 hodín. Môžeme pridať arómu, soľ, cukor alebo iné sladidlo napr. melasu, posilovače.
Tigrí orech čiastočne do seba natiahne vodu a trochu naberie na objeme, stane sa chrumkavý. Privedieme ho do varu a varíme na miernom ohni cca 30 minút. Po odstavení ho necháme vo vode, v ktorej sme ho varili vychladnúť. Orech začne postupne fermentovať a z vody vznikne hustý rôsol, naberie svoju plnú veľkosť, napne sa. Nafermentovaný tigrí orech je pripravený na lov alebo zákrm. V tomto stave nám vydrží vždy dlhšiu dobu a nemusíme mať strach, že sa pokazí. Samozrejme nie je dobré ak by sme ho skladovali na slnku alebo v teple. Ak vidíte, že fermentácia už prebieha je dobre ho skladovať v chlade, môžete si ho aj nasáčkovať a zamraziť. Dobré pre dlhšie skladovanie je držať orech v nádobe s minimom vzduchu, tzn. použiť zatvárateľnú nádobu a snažiť sa ju naplniť skoro do plna.
Vždy dbajte nato aby ste išli do vedra s orechom čistou lopatkou, zamedzíte tak tomu, aby sa zo zdravého kvasenia / fermentácie/ stalo rýchle splesnenie.
Kapry tigrí orech milujú!!